Kerstkienavond

Beste vogelvrienden,

 

Graag willen wij jullie het interessante nieuw melden, en dat mag beslist niet aan jullie aandacht ontsnappen, dat er weer een onvergetelijke sensationele kienavond door het bestuur wordt georganiseerd.

Het is onnodig te vertellen dat deze avond zoals gebruikelijk weer openstaat voor leden met partner, donateurs huisgenoten. Ook kinderen zijn van harte welkom, mits ze in staat zijn zelfstandig te kienen.

Naast een gezellig samenzijn, kunt u deelnemen aan het klassieke kienspel waarmee diverse prijzen zijn te winnen.

Wij mogen verklappen dat een aantal prijzen zullen bestaan uit kerstkransen en kerststollen  die worden gekenmerkt als de grootste en lekkerste van de Melkweg.

Daarnaast hebben wij in ons prijzenpakket diverse vleesschotels, kalkoenen, en andere vleesartikelen waarvan wij verzekerd zijn dat die bij u in de smaak zullen vallen, en ook enkele kaaspakketten zullen niet ontbreken.

Ook hebben wij tussendoor diverse hapjes waarmee wij u zullen verwennen, en……., bij aankomst wordt u getrakteerd op een kopje koffie met een plakje cake.

En voor de kosten hoeft u het niet te laten voor slechts € 10,00 kunt u de hele avond meespelen, en mocht u meerdere plankjes willen, dan betaald u daar voor slechts € 5,00 per extra plankje.

De avond wordt gehouden zo als gebruikelijk in ons clublokaal, Steenweg 10, (hoek Beersteeg),en wij willen beginnen om 20.00 uur.

Het bestuur rekent op een volle zaal, dus graag tot ziens op zaterdag 15 december a.s.